MIT OpenCourseWare


» 進階搜尋
 課程首頁
 教學大綱
 教學時程
 相關閱讀資料
 課堂講稿
 作業
 討論群組

討論群組

對「Course HST.523J: Cell-Matrix Mechanics" are invited to interact with others utilizing these materials in their teaching and learning through the 討論群組上互動。

這個服務是由麻省理工學院開放式課程提供,由猶他州立大學教育科技系的「開放持續學習機會研究群」所管理。世界各地的獨立學員可以互相連繫、協同合作、組織學習小組,及就利用麻省理工「開放式課程網頁」教材資源於他們正規或非正規教育學習時得到支援。

「開放式學習支援網」(Open Learning Support, 簡稱OLS)是一個著眼著眼於建立「社群軟體」的研究計劃,讓非正規學習社群利用現存公開的教材而組織起來。OLS基本前提是完整的教育機會必須讓使用者能夠與能解答其問題或提供支援的其他人建立起溝通管道。贊助者一般只能提供免費開放的網頁教材,但很難提供這樣的社群管道。社群支援必須由其他使用者提供。因此,OLS是:

  • Operates independently of MIT OCW
  • Requires users to register and login to participate
  • Is not a degree-granting or certificate-granting program
  • Does not provide formal access to MIT or Utah State University faculty

Connect to the Discussion Group for Course HST.523J: Cell-Matrix Mechanics討論群組看看吧。

Open Learning Support is funded by a grant from The William and Flora Hewlett Foundation.


 
MIT Home
Massachusetts Institute of Technology Terms of Use Privacy